یخ بستن یا فریز کردن آب درون بطری مشکلی ایجاد می‌کند؟

یخ بستن آب درون بطری موجب ایجاد ترکیبات سرطان‌زا می‌شود و نباید درجه خنک کردن بطری تا میزان یخ بستن آب آن کاهش پیدا کند.

*نظر شما در رابطه با پر کردن مجدد بطری‌‌های آب معدنی با آب‌‌های شهری یا موادی مثل آب‌غوره، آب‌لیمو و نگهداری آنها در یخچال چیست؟

در این موارد تاکید می‌کنیم نه تنها از این بطری های پلاستیکی برای خنک کردن و یخ بستن آب معمولی استفاده نشود، بلکه از نگهداری موادی که خواص اسیدی یا بازی دارند مثل آب‌غوره، آب‌لیمو و سرکه خودداری شود، زیرا این مواد با دیواره بطری واکنش هایی می دهند که خطرآفرین و سرطان‌زاست.

*در بسیاری از مغازه‌‌ها، آب‌‌های معدنی پشت شیشه‌‌ی مغازه طوری قرار گرفته‌اند که در معرض تابش مستقیم آفتاب هستند. در این موارد مشکلی ایجاد نمی‌شود؟ ادامه خواندن “یخ بستن یا فریز کردن آب درون بطری مشکلی ایجاد می‌کند؟”

عوامل مؤثر در کیفیت اب بویلر (تصفیه داخلی)  

1 .کنترل PH : هر چه PH آب از PH خنثی آب پایین تر باشد، حلالیت آهن در آب بیشتر می شود . لذا در صنایع به منظور جلوگیری از خورندگی آب PH آب را بالاتر از PH خنثی تنظیم می کنند . سرعت خورندگی ناشی از اسیدی بودن آب با افزایش دما، افزایش می یابد .

برای دیگ در فشار و دمای بالا : 0.2 < PH < 11.2

برای دیگ در فشار و دمای متوسط:  PH = 10.6 ادامه خواندن “عوامل مؤثر در کیفیت اب بویلر (تصفیه داخلی)  “

روش های کنترل کیفیت آب دیگ بخار

سه مشکل عمده ای که به خاطر کیفیت آب بویلر بوجود می آید عبارتند از :

الف- مشکل رسوب گرفتگی

ب- مشکل خورندگی

ج- مشکل حمل قطرات بویلر توسط بخار

برای رفع یا کنترل سه مشکل فوق الذکر از سه روش اساسی زیر استفاده می کنند (به ترتیب اولویت) . ادامه خواندن “روش های کنترل کیفیت آب دیگ بخار”

  • کنترل کیفیت اب بویلر

مشخصات فنی دیگهای روغن داغ

 

  • هیترهای روغن داغ این شرکت مطابق استاندارد ( DIN 4754 & API & TEMA) طراحی و ساخته می شوند طراحی این بویلرها از نوع واتر تیوپ WATER TUBE و سیستم ساخت آن بصورت کوئلی سه پاس می باشند.
  • استانداردهای مصرفی :
  • ورقهای مصرفی در پوسته: 17MN & ASTM A516 QR70
  • لوله ها :ST 35.8
  • تسمه های نگهدارنده : ASTM A240
  • فلنچها : ASTM A105
  • الکترودها : 7018 – 6010
  • پیچ و مهره : ASTM A193 A194

ادامه خواندن “مشخصات فنی دیگهای روغن داغ”

مشخصات فنی دیگهای سوپر سه پاس

دیگ های مدل سوپر سه پاس این شرکت بصورت عقب خشک (DRY BACK) می باشند و بر اساس استاندارد BS 855 طراحی و ساخته می شود. ورقهای مصرفی برای قسمتهای تحتد فشار از نوع 17 MN4-A516 و لوله های مصرفی از نوع ST 35.8

اروپایی بوده که دارای گواهینامه از شرکت سازنده می باشد. الکترودها از نوع 7018 اروپایی بوده که قبل از عملیات جوشکاری به مدت یک ساعت در دمای 400-350 درجه پخت می شوند کلیه مراحل ساخت توسط بازرسی کیفیت و استاندارد ایران مورد آزمایش های رادیو گرافی و هیدرو استاتیک قرار می گیرند. ادامه خواندن “مشخصات فنی دیگهای سوپر سه پاس”