انواع صافی های زیستی در تصفیه آب آشامیدنی

خصوصیات بهره برداری از صافیها
مواد محلول مضر از سیستم در حالت معلق، مانند لجن فعال ، و یا در حالت ثابت با صافی خارجی می‌شود . در هر فرآیند ماده یا موادی به وسیله دستهای از باکتریهای مخصوص ۰ اصولا” ادامه خواندن “انواع صافی های زیستی در تصفیه آب آشامیدنی”

  • تصفیه آب وسیله صافی و خاک ها

ازن آلوتروپی چیست؟

ازن آلوتروپی از اکسیژن است . برای شکستن پیوند کوالانت اکسیژن- اکسیژن به منظور تولید ازن معمولا مقدارزیادی انرژی مورد نیاز است و مولکول ازن زنی به آسانی در طی واکنش اکسایش- کاهش به اکسیژن اولیه تبدیل می شود ودرجه حرارت و فشار معمولی دارای پایداری ترمودینامیکی است . ازن هم در فاز گازی و هم به شکل محلول خاصیت تجزیه کنندگی دارد. تجزیه بیشتر به شکل محلول گازی است که بشدت تحت تاثیرهیدرواکسید کاتالیز میشود . حداکثر غلظت قابل تحمل ازن برای تماس با انسان 0/1ppm است با این وجود نیمه عمر آن همراه با افزایش Ph کاهش می یابد. ادامه خواندن “ازن آلوتروپی چیست؟”

دستگاه تصفیه آب واتر سیف – مدل WS1250UV

دستگاه تصفیه آب واتر سیف – مدل WS1250UV شرکت آکوا تک aqua tek :

1- دارای مخزن ۱۵ لیتری جهت ذخیره آب تصفیه شده می باشد.

۲-  ظرفیت فیلتراسیون  9/7 لیتر در ساعت

۳- دارای فیلتراسیون ۷ مرحله ای می باشد. ادامه خواندن “دستگاه تصفیه آب واتر سیف – مدل WS1250UV”

آزمایشات تعیین کیفیت آب آشامیدنی

برای تعیین کیفیت آب، آزمایشات شیمیایی و میکروبی آب انجام می‌شود و آنچه که قبل از انجام آزمایش مهم است نمونه گیری صحیح از نظر تعداد و تکرار نمونه گیری است: نمونه ها بایستی متناسب با اهداف تهیه و تامین آب آشامیدنی سالم باشد. ادامه خواندن “آزمایشات تعیین کیفیت آب آشامیدنی”

ویژگی های دستگاه تصفیه آب خانگی استاندارد

  • استفاده از فیلترهای مرغوب پروپیلنی در مرحله اول و فیلترهای کربنی(پوست داخل نارگیل یا بامبو) در مراحل دوم، سوم و پنجم
  • استفاده از فیلتر ممبران Filmtec در مرحله چهارم
  • ظرفیت تولید آب تصفیه مورد نیاز خانواده(حداکثر 200 لیتر در شبانه روز در مدل های خانگی)

ادامه خواندن “ویژگی های دستگاه تصفیه آب خانگی استاندارد”

اطلاعاتی درمورد آب سخت

مضرات آب سخت

با وجود فواید آب سخت برای بدن، سختی بیش از حد آب نیز مضراتی دارد که مهم‌ترین آن تشدید پدیده تولید سنگ کلیه به دلیل رسوب یونهای معلق در کلیه می‌شود. آب سخت موجب از دست دادن طعم و مزه نوشیدنی‌ها می‌شود. دیر پخته شدن و سفتی حبوبات با آب سخت از دیگر عوارض آن است. به علاوه، آب سخت به جداره دیگهای بخار آسیب زده باعث خوردگی و ایجاد قشر آهکی بر روی جداره دیگ‌ها و تأسیسات مرتبط می‌شود. خوب کف نکردن صابون و موجب افزایش مصرف صابون از دیگر اثرات سختی آب است.

رفع سختی آب

در تجارت مواد شیمیایی گوناگونی برای رفع سختی آب به فروش می‌رسد که دارای کربنات سدیم هستند. این مواد را قبل از ورود آب در دیگها سختی آنرا می‌گیرند و یا در دیگ بر اثر افزودن این مواد آهک و گچ را رسوب می‌دهند و دیگر این رسوب محکم به جدار دیگ نمی‌چسبد و به اصطلاح آن را نرم می‌کنند. به طوری که می‌توان آنرا به آسانی پاک نمود. ادامه خواندن “اطلاعاتی درمورد آب سخت”