بیو راکتورهای غشائی (MBR)در صنعت تصفیه فاضلاب

این شرکت در زمینه سیستم بیو راکتورهای غشایی (Membrane Bio Reactor) و با نام تجاری mmf) Max Flow )می باشد سیستم MBR از جمله روشهای پیشرفته در صنعت تصفیه فاضلاب محسوب می گردد مکانسیم عملیاتی در این سیستم شامل تلفیقی از یک فرایند بیولوژیک (لجن فعال) با فرایند فیلتراسیون غشائی است که در آن غشاها نقش واحد ته ادامه خواندن “بیو راکتورهای غشائی (MBR)در صنعت تصفیه فاضلاب”

آیا دستگاه های تصفیه آب با سیستم اسمز معکوس باعث اسیدی شدن آب میشوند ؟

طراحی دستگاه RO بصورتی میباشد که بتواند کوچکترین ناخالصی ها مانند انواع ویروس و باکتری یا موادی مانند نیترات را حذف کند یعنی برای حصول این کارباید بتوان علاوه برحذف ذرات معلق مانند زنگ آب ذرات محلول را حذف نمود مواد معدنی و کانی ها هم جز ذرات بسیار ریز آب میباشد که دراین فرایند نسب به سیستم های دیگر بیشتر حذف میشوند که این امر با توجه به بالا بودن سختی آب دراکثرموارد بسیار مفید است و باعث سبکی و خالصی آب میشود ولی اگر این املاح بیش از حد حذف شوند ممکن است آب کمی به خاصیت اسیدی نزدیک شود نه اینکه کاملا اسیدی شود علاوه بر آن امروزه اکثر شرکت ها دستگاه اسمز معکوس (RO) را طوری ارائه میدهند که میزان حذف املاح قابل کنترل توسط قطعه بخصوص روی دستگاه باشد که با وجود این مورد حتی خود مصرف کننده هم توان تنظیم میزان املاح موجود در آب را خواهد داشت . ادامه خواندن “آیا دستگاه های تصفیه آب با سیستم اسمز معکوس باعث اسیدی شدن آب میشوند ؟”

تولید ماده آنتی ­اسکالانت (ضد رسوب) با فرمولاسیون اختصاصی

در حال حاضر بحران کم آبی از مشکلات و مسائل عمده در سطح جهان میباشد . بحران فوق در سالیان اخیر به طور جدی در کشور ایران نیز قابل مشاهده است. به منظور مقابله با این موضوع روشهای شیرین سازی انواع آبهای شور مورد توجه کلیه دست اندرکاران این صنعت قرار گرفته است. از میان روشهای مختلف ، یکی از اقتصادی ترین روشها ، روش اسمز معکوس (RO) میباشد که این روش شیرین سازی در کشور ما نیز به سرعت در حال گسترش است . ادامه خواندن “تولید ماده آنتی ­اسکالانت (ضد رسوب) با فرمولاسیون اختصاصی”

پکیج تصفیه فاضلاب صنعتی

تصفیه فاضلاب صنعتی – همزمان با گسترش روز افزون صنایع و به تبع آن مصرف آب و تولید پساب، استاندارد های زیست محیطی شرایط خاصی را برای ورود پساب به منبع پذیرنده (چاه جاذب – فضای سبز – ورود مجدد به چرخه تولیدی ) لحاظ می کنند. از اینرو شرکت مهندسی فراب صنعت ، همزمان با طراحی، ساخت و اجرای پکیج های تصفیه فاضلاب بهداشتی اقدام به طراحی و ساخت و اجرای پکیج های تصفیه فاضلاب صنعتی نموده است. ادامه خواندن “پکیج تصفیه فاضلاب صنعتی”

ضدعفونی کردن آب با کلر

سترون کردن هم روی آبهای زیر زمینی و هم روی آبهای سطحی انجام می‌شود. بدیهی است که سترون کردن برای آبهای زیرزمینی اجباری نیست. ولی ممکن است ازلحاظ رعایت احتیاط و درصورتی که بررسی‌های هیدروژئولوژیکی امکان آلوده بودن آبها را تایید کند، درمورد آبهای زیر زمینی نیز انجام شود.به هرحال ، سترون کردن با آلودگی‌های گذرا مقابله می‌کند. از طرف دیگر ، اگرآب فاصله زیادی را در مجرای روباز طی کند، خطر آلودگیهای اتفاقی نیزباید در نظر گرفته شود. ادامه خواندن “ضدعفونی کردن آب با کلر”

یخ بستن یا فریز کردن آب درون بطری مشکلی ایجاد می‌کند؟

یخ بستن آب درون بطری موجب ایجاد ترکیبات سرطان‌زا می‌شود و نباید درجه خنک کردن بطری تا میزان یخ بستن آب آن کاهش پیدا کند.

*نظر شما در رابطه با پر کردن مجدد بطری‌‌های آب معدنی با آب‌‌های شهری یا موادی مثل آب‌غوره، آب‌لیمو و نگهداری آنها در یخچال چیست؟

در این موارد تاکید می‌کنیم نه تنها از این بطری های پلاستیکی برای خنک کردن و یخ بستن آب معمولی استفاده نشود، بلکه از نگهداری موادی که خواص اسیدی یا بازی دارند مثل آب‌غوره، آب‌لیمو و سرکه خودداری شود، زیرا این مواد با دیواره بطری واکنش هایی می دهند که خطرآفرین و سرطان‌زاست.

*در بسیاری از مغازه‌‌ها، آب‌‌های معدنی پشت شیشه‌‌ی مغازه طوری قرار گرفته‌اند که در معرض تابش مستقیم آفتاب هستند. در این موارد مشکلی ایجاد نمی‌شود؟ ادامه خواندن “یخ بستن یا فریز کردن آب درون بطری مشکلی ایجاد می‌کند؟”

عوامل مؤثر در کیفیت اب بویلر (تصفیه داخلی)  

1 .کنترل PH : هر چه PH آب از PH خنثی آب پایین تر باشد، حلالیت آهن در آب بیشتر می شود . لذا در صنایع به منظور جلوگیری از خورندگی آب PH آب را بالاتر از PH خنثی تنظیم می کنند . سرعت خورندگی ناشی از اسیدی بودن آب با افزایش دما، افزایش می یابد .

برای دیگ در فشار و دمای بالا : 0.2 < PH < 11.2

برای دیگ در فشار و دمای متوسط:  PH = 10.6 ادامه خواندن “عوامل مؤثر در کیفیت اب بویلر (تصفیه داخلی)  “

تزریق آنتی اسکالانت و جلوگیری از پدیده رسوب

افزایش حجم و ضخامت رسوبات باگذشت زمان باعث کاهش جریان آب می شود . برای کاهش موادی که روی ممبران ها می نشیند از آنتی اسکالانت های اسمز معکوس استفاده می شود. آنتی اسکالانت به آلاینده ای موجود در آب می پیونددو از اتصال و چسبندگی آنها به سطح ممبران جلو گیری می نماید، آنتی اسکالانت آلاینده ها را از داخل ممبران عبور داده وهمراه پساپ از سیستم خارج مینماید . ادامه خواندن “تزریق آنتی اسکالانت و جلوگیری از پدیده رسوب”

 اهمیت استفاده از آنتی اسکالانت در سیستم های اسمز معکوس

آنتی اسکالانت مهمترین ماده شیمیائی است که معمولاً در سیستم‌های اسمز معکوس تزریق می‌گردد. با گذشت زمان به دلیل وجود نمک‌های محلول در آب ورودی به سیستم اسمز معکوس، محل‌های عبور آب از غشا دچار گرفتگی شده و به اصطلاح scalingبه وجود می‌آید. جهت جلوگیری از این رسوبات بر روی ممبران آب ورودی به سیستم RO میزان دوز مناسبی آنتی اسکالانت تزریق می‌شود. عدم استفاده از این ماده آسیب جدی به ممبران‌های دستگاه اسمز معکوس زده و موجب کاهش دبی خروجی و همچنین بالا رفتن TDS  آب می‌گردد . به طور کلی تمامی سیستم‌هایی که در آنها از فناوری غشایی برای تصفیه آب استفاده می‌شود، در معرض گرفتگی منافذ روی غشا قرار دارند که مهم‌ترین نوع آن سیستم‌های آب شیرین‌کن اسمز معکوس است. ادامه خواندن ” اهمیت استفاده از آنتی اسکالانت در سیستم های اسمز معکوس”

مشخصات فنی مخازن هوای فشرده

ملاحظات :

فشار کارکرد : 7 -13 bar

فشار تست :  23 bar

دارای منهول : جهت بازدید از داخل مخزن

دوعدد بوشن اضافی برای کاربردهای خاص

داخل مخزن دارای پوشش اپوکسی باضخامت 120 micron جهت جلوگیری از خوردگی و خارج مخزن دارای رنگ صنعتی می باشد . ادامه خواندن “مشخصات فنی مخازن هوای فشرده”